Anasayfa » Oyun » PUBG Mobile Hesap Silme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Hesap Silme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Hesap Silme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile hesap silme işlemi, son günlerde bir hayli popüler bir konu haline geldi. Oyunun yeni ban sistemi nedeniyle, çok uzun süreler ceza alan kullanıcılar oyundaki hesaplarını kapatıp, yeni bir hesap açarak oyuna devam etmek istiyorlar. Bu durumda da PUBG Mobile hesap silme işlemi önem kazanıyor. Sıfırdan başlamak isteyen ve oyunda yeni hesap açmak isteyen kullanıcıların, hesap silme işlemi için hangi aşamalardan geçmesi gerektiğine bakalım.

Doğrudan PUBG Mobile Hesap Silme

Oyuna Google hesabınız ya da Facebook hesabınızla giriş yapmış olabilirsiniz. Bu durumda diğer adımlara geçin. Bu adımda doğrudan PUBG Mobile hesabı açan kullanıcılar için hesap silme işleminin nasıl yapılacağından söz edeceğiz.

  • PUBG Mobile’ı başlatın.
  • Alt köşe kısımda yer alan “Ayarlar” bölümüne tıklayın.
  • “Destek” sekmesini göreceksiniz. Buraya dokunun.
  • Sonrasında Sağ üst kısımda “Sohbet” baloncuğu göreceksiniz. Buraya tıklayın ve canlı desteği başlatın.
  • Bir müşteri temsilcisi sizle iletişime geçecektir. Destek ekibine “Can you delete my account?” şeklinde bir soru sorun ya da hesabınızı silmek istediğinizi belirten bir metin yazın.
  • Görüşme sırasında her defasında değişen doğrulama soruları sorulacaktır. Bu sorulara da hesap bilgilerinize göre cevap vermeniz gerekiyor.
  • Tüm aşamalarını tamamladıktan sonra, hesabınız 7 gün içerisinde silinecek. Bu süre içerisinde hesabınıza giriş yapmamanız gerekiyor.

Sıfırdan bir hesap açmışsanız, bu yöntemle hesabınızı kapabilirsiniz. Bunun dışında Facebook hesabınızla ya da Google hesabınızla giriş yapmışsanız, hesabınızın ilişiğini kesmeniz gerekiyor.

PUBG Mobile Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Google Play ile Girilen PUBG Mobile Hesabını Kaldırma

  • Telefonunuzun “Ayarlar” kısmına girin.
  • Buradan “Google” sekmesine tıklayın.
  • Şimdi ise “Bağlı Uygulamalar” seçeneğini seçin.
  • “PUBG Mobile” hesabınıza tıklayın.
  • “Bağlantıyı Kes” seçeneğine basmanız yeterli olacaktır.

Facebook ile Giriş Yapılan PUBG Mobile Hesabını Kaldırmak

  • Telefonunuz üzerinden Facebook’u açın
  • “Ayarlar” kısmına girin.
  • “Uygulamalar ve Web Siteleri” seçeneğine tıklayın.
  • Aktif sekmesinde “PUBG Mobile” simgesini bulun ve yanında yer alan onay kutusuna basın.
  • “Şimdi Kaldır” deyin.

Bu şekilde PUBG Mobile Facebook bağlantısı kesilecektir. Fakat bu işlemle hesabınızın tam olarak silinmeyeceğini ekleyelim. Sadece Facebook hesabınızdan oyunun bağlantısı kesilecektir.

PUBG Mobile hesap silme konusunda merak edilen detayları aktarmaya çalıştık. Hesap silme işleminden sonra tüm başarılarınızın ve seviyelerinizin silineceğini de hatırlatalım.

Yazar Oğulcan Özsezgi

Yazar Görsel: Oğulcan Özsezgi
Lise döneminde teknoloji dünyasıyla yakından ilgilenmeye başladım. Zamanla işin mutfak kısmı olarak gördüğüm yazılım dünyasına ilgim arttı ve bunu meslek olarak seçip yazılım mühendisi oldum. Hem bu süreçte sektör hakkında elde ettiğim deneyimleri hem de yakından takip etmeye devam ettiğim teknoloji dünyasındaki gelişmeleri, mümkün olduğunca kaliteli içerikler hazırlayarak paylaşmaya çalışıyorum.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.