Ana sayfa Sosyal Medya Ask.fm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Ask.fm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Ask.fm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Ask.fm, kullanıcıların birbirlerine kimliğini gizleyerek ya da açık bir şekilde soru sormasını sağlayan, aynı zamanda sosyal medya konusunda Letonya tarafından yapılan ilk başarılı girişim olma özelliğini taşıyan bir sosyal medya platformudur. Platform özellikle insanların yüz yüze görüştüklerinde sormaya çekindiği soruları birbirlerine sormalarını sağlıyor.

Dolayısıyla merakını gideren kullanıcılar siteden faydalandıktan hemen sonra hesabını silmek isteyebiliyor. Ask.fm hesap silme işlemiyse diğer sosyal medya platformlarından biraz daha farklı bir şekilde gerçekleşiyor. Birçok Ask.fm kullanıcısı hesabını silmek isterken yalnızca hesabını donduruyor ve sildiğini zannediyor. Çünkü diğer sosyal medya platformunda üyelikler “Ayarlar” menüsünden silinebilirken Ask.fm üyeliğini bu menüden silebilmek mümkün değil.

Bu yüzden, ortaya çıkan bu karışıklığı gidermek için sizlere bu makalemizde Ask.fm hesap silme nasıl yapılır? Sorusunun cevabını vermeye karar verdik.

Bilgisayardan / Mobilden Ask.fm Hesap Silme

Ask.fm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Bu bölümde anlatacağımız Ask.fm hesap silme işlemlerini hem bilgisayar hem de mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ask.fm’de hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

  • İlk olarak hesabınıza giriş yapınız.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra https://ask.fm/account/settings/delete-account linkine gidin.
  • Linke gittiğinizde karşınıza Ask.fm hesap silme penceresi çıkacaktır.
  • Bu pencerede hesabınız silindiğinde neler olacağına dair bir bilgilendirmeyi ve “Şifre” bölümünü göreceksiniz.
  • “Şifre” başlığının altındaki kutucuğa şifrenizi girdikten sonra ekranın sol alt kısmında yer alan “ASKfm’den Çık” seçeneğini seçin.

Böylece Ask.fm hesap silme işlemini tamamlamış olacaksınız. Ancak bu noktada bilmeniz gereken önemli bir ayrıntı bulunuyor. İşlemi tamamladıktan hemen sonra hesabınız silinmeyecek, yalnızca hesap silme süreciniz başlamış olacaktır. Hesabınız 30 gün boyunca dondurulacaktır. Eğer bu 30 gün içerisinde giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktif hale gelecek, giriş yapmazsanız da hesabınız tamamen silinecektir. Dolayısıyla hesabınızı kalıcı olarak silmenizin tek yolu bu işlemden sonra 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamanızdır.

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here